onsdag den 12. juni 2013

Abney Associates Internett sikkerhetsnyheter: Hartford dampkjeler lanserer cyberangrep beskyttelse for små bedrifter

https://www.goodreads.com/topic/show/1319924-abney-associates-internet-security-news-hartford-steam-boiler-launches
Hartford dampkjeler inspeksjon og forsikring co (HSB), en del av München Re, har lansert HSB CyberOne, en ny cyber risiko forsikring dekning for små bedrifter. Det nye produktet utvider HSB'S suite av produkter og tjenester som er utformet for å beskytte mindre kommersielle organisasjoner fra den økende trusselen fra informasjon sikkerhet eksponeringer.

Virus og andre dataangrep kan føre til tapte næringsinntekt og kostnader for å gjenopprette systemer og gjenopprette data. Med en liten bedrift betydelig fare for å miste viktig informasjon som er nødvendig for daglige driften, skade sitt rykte og potensielt å bli utsatt for kostbare tvistemål, kjøper flere selskaper cyber forsikring.

NBIS forsikring og risiko-Management-tjenester kan du står ved din side å gi deg den beste sjansen i tilfelle reklamasjon! Våre one-of-a-kind Risk Management støttesystem gir kundene verktøyene som trengs for å minimere totalkostnad og risikoprofil.

HSB-CyberOne gir dekning med grenser opp til $100.000 for å beskytte risikoene som er typisk for små organisasjoner. Det hjelper forsikringstakere gjenopprette fra skade å systemer som er forårsaket av en datamaskin-angrep, og også gir forsvar og ansvar dekning for visse søksmål som påstår tredjeparts skade som følge av en feil ved forsikret å adekvat sikre sitt eget datasystem.

Andre forsikringsselskaper kan legge HSB-CyberOne i en gruppe av deres småbedrifter politikk så det er rimeligere enn produkter underwritten en policy om gangen. Det kan være inkludert som en del av en virksomhet eiere produkt (BOP) eller en kommersiell multi-peril (CMP) politikk.
Reviews of abney and associates on cyber security
Read related articles:

1 kommentar:

  1. Dette er min første gang gå for å se på her og jeg er virkelig hyggelig å lese alt på ett sted særlig emnet om phishing-svindel, de sikkert vil komme hendig hvor som helst.

    SvarSlet