tirsdag den 10. september 2013

Abney ja Associates Real Estate Company PartyPannuhuone AshevilleGrove House Music Review

http://online.wsj.com/community/groups/abney-associates-real-estate-company-party-2065/topics/abney-ja-associates-real-estate
Kuuma ja tapahtuu musiikin tilaa Groven House ,Boiler Room on kuuluisa asiakassuhde underground-musiikkia . Tarjolla on myös tyylilajit kuten kenkä katse , ambient , kokeellinen , autotalli , indie -ja pop mm . Paikka kansanomaisesti isännöilukuisia live toimii ja musiikin esityksiä tulevista bändejä ja artisteja säännöllisesti . Tarkista verkkosivuilla lisätietoja nykyisistä ja tulevista tapahtumista .

Joten olin uusi Asheville ja olen kuullut tästä paikasta ,KATTILAHUONEEN . He sanovatpaikka on vähän uusi hyvin, mutta olen kuullut paljon kehuja siitä paikasta . Teinmuutamia tutkimuksia ennen katsomassa itse ja löysinedellä tekstiä ja ajattelin, että on hyvä jakaa sen ihmisiä.

Kuten olen edelleen tutkimiseen , luulen Saan oikeudenmukaisen ääntä suhteen , jospaikka on viileä vai ei . Olenmusiikin ystävä joten kai aion nauttiapaikka . Ja jotkut sanoo että paikka on todella mukava niin mitä ei yritä.

Täältä tuleepäivä, että olen yrittänyt hengailuun inKATTILAHUONEEN , ja se olihauskaa ! Kokemus olihauskaa!
Olin siellä viime toukokuussa 31.vieras bändit olivat elävästä musiikista Saint Nälänhätä Society , Mindshapefist ja Polly Panic . Heidän musiikkinsa oli kuingenren musiikkia on hard rock / punk / experimental . Tämä on Saint nälänhätä Seuran CD-julkaisu show. Heidän musiikkinsa oli todella cool ! Nautinyöllä niin paljon ! En löytänyt tarpeeksi sanoja kuvattunautintoa tunsimme . Ai niin me , olin joitakin ystäviä, jotka ovat todella fanaatikkojasamaa musiikkia genre kuin minä .

Saavuimme juuri kaksikymmentäyksi . Menimme baariin ja wow poikaväkijoukkoon täällä olivat hyvin ystävällisiä , vaikkabaarimikko , joka varmasti oli todella väsynyt oli todella otollinen. Hän hymyileepaljon , joka tekee paikasta hyvin kutsumalla itse . Se oli erittäin helppo tutustuapaikkaan ja olla mukava vaikka olimme uusia siellä .

Nyt se onpäivä me ripustettuKATTILAHUONEEN joka perjantai ! Tämä ontäydellinen paikka rentoutua jälkeen väsyttävä viikkomusiikin ystävä kuten minä . Nähdään siellä !
Abney ja Associates Real Estate Company PartyPannuhuone AshevilleGrove House Music Review

Voit käydä osoitteessa:
http://boilerroomasheville.com/
http://boilerroomasheville.com/boilercalendar.html

http://boilerroomasheville.com/pricingservicesbr.html

1 kommentar: