søndag den 8. september 2013

En artighet Blogg av John Abney : The Music Venue pannrummet Asheville

Om du vill ha en bra natt väl spenderade sedan tillbringa det här . En levande musik och levande evenemangsarena ligger i källaren av Grove House Entertainment Complex , pannrummet , erbjuder fantastiska akustik för levande musik av alla genrer och är värd lokalt , och även ut ur staden levande musikscener .
Enligt den officiella webbplatsen , strävar pannrummet vara en " språngbräda " för samhället att växa bortom Asheville och är känd för att vara uppmärksam och tillmötesgående till behoven hos alla artister , underhållare och mecenater likadana . Vi är en plats för band att visa upp "Original" arbeten och material bara , för du kommer inte att hitta några coverband här ! PANNRUM är kapabel att anpassa sig till de krav som nästan alla omständigheter och dess personal kommer att sträva efter att göra den händelsen rock! Vi garanterar ett oförglömligt intryck på dina fans och gäster . Och definitivt platsen lever till sitt löfte .
Det är bra om platsen är att du har valet eftersom pannrummet kan delas för att bli en egen arena , eller i kombination med Skandaler Nattklubb och / eller Club Eleven på Grove , beroende på storleken av händelsen .
Här är hur du kan nå pannrummet ( Company tillstånd av Mr John Abney och dess Associates , Hurra för mycket mat ! )
Fysisk / Postadress
Grove House Entertainment Complex
11 Grove Street
Asheville , NC 28801
Telefon : 828-505-1612
Email : mailto : contact@boilerroomasheville.com
En annan stor sak om är att när du lämnade något som viktiga kort som kreditkort du kan hämta tillbaka det .
Hur Uppdatera vänster kreditkort och / eller IDS
 Alla kreditkort eller former av identifiering bortglömt inom Grove House arenor är säkrade inom kontoret av general manager . Som Grove House öppettider varierar beroende på evenemang , är det nödvändigt att stoppa in under våra öppettider eller kontakta oss per telefon / e-post att ordna en pick - up tid .
Objekt ofta kvar på Grove House . Hittade objekt sparas i ett säkert område
för högst 30 dagar .
Observera : Hela fastigheten är grundligt rengöras varje tisdag . Om försändelsen inte har återvunnits av vaktmästeri personalen senast onsdag , är det högst osannolikt att det är på plats . Om detta inträffar , kontrollera med de vänner du var med under ditt besök eftersom de kan ha ditt objekt.
Relaterade artiklar:

En artighet Blogg av John Abney : The Music Venue pannrummet Asheville

2 kommentarer:

  1. Been reading way too much parodies about them that Im beginning to think they are real.

    SvarSlet
  2. This is one of the good articles you can find in the net explaining everything in detail regarding the topic.

    SvarSlet